skip to Main Content
Kirgiz Munkaerő Közvetítése

Kirgiz munkaerő közvetítése

Már nem csak Ukrajnából, de Kirgizisztánból is tudunk munkaerőt közvetíteni. Első közvetítésünket, amely szakképzett dolgozókra irányult, sikeresen teljesítettük ebből a csodálatos hegyei miatt Ázsia Svájcának is nevezett gyönyörű országból, amelynek lakói kiemelkedően vendégszeretőek, udvariasak és tisztelettudóak.

Mit kell tudni a kirgiz munkaerőről?

Hivatalos nyelvük a kirgiz és az orosz. Kirgizisztán nagyon jó kapcsolatokat ápol Magyarországgal, a legtöbb kirgiz már hallott hazánkról és jó véleménnyel vannak rólunk, szívesen jönnek Magyarországra munkát vállalni.

A kirgizek kitartóak a munkavégzés terén, nem csak betanított munkákra alkalmasak, de egyszerűbb szakmák szakképzett munkavállalóit is lehetőségünk van közvetíteni. Partneri kapcsolatunknak köszönhetően a helyben történő toborzás, tesztelés és kiválasztás megoldott.

A kirgiz állampolgár az adott cégnél történő munkavégzést engedélyező munkavállalási vízum birtokában érkezik magyarországi munkáltatójához, mint harmadik országos munkavállaló. Itt már csak az adó- és TAJ-szám kérelmezése szükséges, amelyek ügyintézését kérés esetén természetesen elvégezzük.

Keressen bennünket elérhetőségeinken, szívesen adunk további információt a kirgiz munkavállalók közvetítésével kapcsolatban.

Back To Top