skip to Main Content

Munkaerőhiánnyal küzd, hosszú ideje nem talál megfelelő magyar jelentkezőket és már eljutott a döntésben addig, hogy ukrán vendégmunkást alkalmazna, de nem szeretne a szükséges dokumentumok ügyintézésével foglalkozni?

Mi átvállaljuk az ukrán munkaerő magyarországi alkalmazásához elengedhetetlen okmányok, engedélyek intézését! Nem kell erre időt fordítania, hiszen cégének működéséhez szükség van Önre, mi elvégezzük a hivatalos dokumentumok beszerzését.

Abban az esetben is vállaljuk az okmányok intézését, ha nem általunk közvetített ukrán munkavállalót szeretne alkalmazni, szolgáltatásunk munkaerő közvetítéstől függetlenül is megrendelhető.

A következőket tartalmazza ügyintézési csomagunk:

  • teljes körű felvilágosítás az ügyintézési folyamat során, folyamatos kapcsolattartás az Ön cégével és az ukrán dolgozóval
  • az ukrán munkaerő alkalmazásához szükséges összes dokumentum összegyűjtése
  • adószám ügyintézése
  • TAJ-szám ügyintézése
  • munkavállalási célú tartózkodási engedély ügyintézése az illetékes Bevándorlási Hivatalban
  • az ukrán munkavállaló személyes megjelenésének szükségességekor kíséret és tolmácsolás nyújtása
  • egyes munkakörök betöltése esetén az egyéb szükséges engedélyek, bizonyítványok ügyintézése

Magyarország egész területén vállaljuk a teljes körű ügyintézést, létszámtól függetlenül, számunkra a nagyobb, akár több száz fős csoportok sem jelentenek akadályt. A törvényi előírásokról naprakész információkkal és az eljárási rendben nagy tapasztalattal rendelkező kollégáinknak köszönhetően levesszük az Ön válláról az adminisztrációs terheket, így figyelmét teljes egészében a cégének szentelheti.

Minden egyes esetben egyedi árajánlatot adunk, hiszen az elvégzendő feladat függ attól, hány főnek és hol kell intéznünk az okmányokat.

Cégünk az ukrán állampolgárok munkavállalási célú tartózkodási engedélyén kívül egyéb idegenrendészeti ügyintézéseket is vállal, mind harmadik országos, mind uniós állampolgárok vonatkozásában. Ismerje meg cégünk komplex szolgáltatásait, melyeket külföldi magánszemélyeknek vagy az őket alkalmazó vállalkozásoknak nyújtunk.A részletekért kattintson ide!

Back To Top