skip to Main Content

Mi megkönnyítjük a megfelelő ukrán munkaerő megtalálását!

Ukrán munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk igénybevétele egyedi szerződéskötés keretében történik, megbízási díj ellenében, amely csak a megfelelő jelölt munkába állása esetén esedékes. Munkaerő igényének részletes felmérése után árajánlatot adunk az elvégzendő feladatokra vonatkozóan. Ajánlatunk elfogadása és szerződéskötés után megkeressük Önöknek a legmegfelelőbb jelölteket, megjelentetjük a szükséges munkaerő toborzási hirdetéseket, megbízói útmutatás alapján előszűrjük a jelentkezőket, lebonyolítjuk az interjúkat, elvégeztetjük a kért gyakorlati teszteket. A kiválasztási folyamat végén a legmegfelelőbb jelölteket részletesen bemutatjuk, segítünk a munkavállalókkal történő személyes kapcsolatfelvételben, megszervezzük a leendő munkaerő Ukrajnából Magyarországra történő utazását.

Kiegészítő szolgáltatások

Tevékenységünk nem fejeződik be a toborzott munkaerő Ukrajnából történő kiközvetítésével. Számunkra fontos, hogy mind az ukrán dolgozónak, mind az őt alkalmazó munkaadónak segítséget nyújtsunk a beilleszkedésben, minél több feladatot vegyünk le megbízóink válláról. Cégünk kiegészítő szolgáltatásként vállalja az Ukrajnából érkező munkavállalók magyarországi tartózkodásához szükséges dokumentumok teljes körű ügyintézését is, mint például adószám és TAJ-szám, munkavállalási célú tartózkodási engedély. Amennyiben szükséges, vállaljuk megfelelő szállás keresését is.

Segítünk a nyelvi problémák leküzdésében is, amennyiben nehézséget jelentene a kommunikáció az ukrán munkavállalókkal. Egyedi megállapodás alapján vállaljuk, hogy fordítási segítséget nyújtunk a betanulási időszakban akár az Ön telephelyén is, lefordítjuk a munkavégzéshez szükséges dokumentumokat, szabályzatokat, munkaköri leírásokat.

Igény esetén vállaljuk oktatási feladatok, továbbképzések megszervezését is az ukrán dolgozók részére.

HR outsourcing

Nagyobb létszámú ukrán munkavállaló alkalmazása esetén egyedi szolgáltatások nyújtására is tudunk megbízást vállalni HR outsourcing keretében, amellyel egyrészt az Ön cégének HR-részlege számára nyújtunk támogatást és átvesszük egyes HR feladatok elvégzését, másrészt segítjük az ukrán dolgozók magyarországi tartózkodása alatti, munkavégzéssel és életvitellel kapcsolatos feladatai és problémái megoldását. Ezen szolgáltatásainkkal támogatva a közvetített, saját állományú ukrán munkavállalók biztosítani tudják a stabil munkaerő ellátottságot, alkalmazásukkal a gyakori fluktuáció miatt fellépő, betanítási idő alatti termeléscsökkenés kiküszöbölhető, a nyelvi nehézségek legyőzhetőek. Nem kell ukrán nyelven beszélő HR-ügyintézőt alkalmaznia, mi elvégezzük az ukrán dolgozókkal kapcsolatos feladatokat.

A következő HR feladatokat tudjuk vállalni ukrán munkaerő alkalmazása esetén:

 • az ukrán munkaerő toborzása, kiválasztása (teljes körű munkaerő közvetítés)
 • az érkező ukrán dolgozók szállításának megszervezése
 • szállás ügyintézés az ukrán dolgozók részére, a szállással kapcsolatos feladatok koordinálása
 • lakcím bejelentése
 • az érkező ukrán vendégmunkások fogadása, eligazítása
 • a betanítási folyamat támogatása
 • a munkaszerződések ügyintézése (fordítással, tolmácsolással együtt)
 • az alkalmazáshoz szükséges okmányok (TAJ-szám, adószám), munkavállalási célú tartózkodási engedély ügyintézése
 • bankszámlaszám, bankkártya ügyintézése az ukrán alkalmazottak részére
 • 24/7 non-stop elérhető telefonos help desk üzemeltetése az ukrán munkavállalók részére
 • szükség esetén kiszállásos segítségnyújtás
 • orvosi ellátás megszervezése
 • az alkalmazó cég napi működésével kapcsolatos hírek, események, információk megosztása az ukrán alkalmazottakkal

Székhelyünk Budapesten található, de az egész ország területén vállaljuk az ukrán munkaerővel kapcsolatos fenti HR feladatok ügyintézését.

Személyes találkozó keretében szívesen bemutatjuk Önnek részletesen, hogyan tudjuk megkönnyíteni az idegen anyanyelvű alkalmazottak beilleszkedését és támogatni az Ön cégét a nagy létszámú külföldi munkaerő menedzselésében.

Back To Top